Araç Kiralarken Dikkate Edilmesi Gerekenler

Araç Kiralarken Dikkate Edilmesi Gerekenler

İlk kez araba kiralamak heyecan verici ve zorlu bir deneyim olabilir. Özellikle tatildeyken veya bir yolculuğa çıktığınızda araç kiralamak daha eğlenceli ve pratik olabilir. Ancak araç kiralamak her ne kadar kolay olsa da  araç kiralarken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var.


Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken ilk husus bütçenizi belirlemek olmalıdır. Bütçenizi belirlemek doğru aracı seçmeniz için size yol gösterecektir. İremtur Oto Kiralama farklı fiyatlandırmalara sahip araçlarla bütçenize uygun aracı seçmekte kolaylık sağlayacaktır.


Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken ikinci adım ise ne tür bir araç kiralamak istediğiniz. Araç tipi, boyutu, yakıt verimliliği ve diğer hususlarda küçük bir araştırma yapmak karar vermenizi kolaylaştıracaktır.


Araç kiralarken sigorta konusu da önemli bir diğer husus. Sigorta poliçelerini dikkatlice inceleyerek ihtiyacınıza uygun sigorta planını seçin. Herhangi bir olumsuz durumda sizi koruyacaktır.


Araç kiralarken yakıt politikasını bilmeniz gerekiyor. Aracı teslim ederken yakıt seviyesinin ne olması gerektiğini öğrenin.  Ve kiralama sözleşmesini imzalamadan önce ek ücretleri, kilometre sınırını, havalimanı teslimat ücretlerini veya ek sürücü gibi ekstra maliyetlerle karşılaşabilirsiniz, bunun bilgisini iyi alın.


Son olarak aracı teslim alırken aracın durumunu iyice inceleyin ve belgeleyin. Mevcut hasar ve sorun varsa bunları not edin ki aracı teslim ederken herhangi bir sorun yaşamayın.

İlginizi Çekebilir
  • Gaziantep Seyahat Rehberi
    Gaziantep Akdeniz ve Doğu Anadolu iklimlerinin hakim olduğu bir şehir. Akdeniz iklimi Doğu Anadolu iklimine göre daha hakim olduğundan hava çok soğuk olmuyor ancak Aralık, Ocak ve Şubat aylarında havanın çok soğuk olduğu dönemler. Mart-Haziran veya Eylül-Kasım aylarınd...
  • İş Seyahatlerinde Araç Kiralama
    Seyahat, günlük seyahatlerden ülkeler arası yolculuklara kadar çoğu işletmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak bir iş seyahati için kendi aracınızı almak yerine araç kiralamak ne zaman mantıklı olur? Bir sonraki iş seyahatinizi planlarken göz önünde bulundurmanız gereken...
Whatsapp Telefon